ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Σάββατο 29-11-2014
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
KAΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ: Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Εδώ και χρόνια «παρακολουθούμε» την έντονη δραστηριοποίηση, σε πάρα πολλούς τομείς, του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων. Είναι, μάλιστα, τόσο σοβαρό το έργο που επιτελεί στην περιοχή του, που εάν θέλαμε να το καταγράψουμε, θα κάλυπτε την θεματολογία ενός προς έκδοση περιοδικού.
Η εντύπωση, που είχαμε σχηματίσει, για τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων ήταν ότι το Διοικητικό του Συμβούλιο, δούλευε με όρεξη, μεθοδικότητα και πρωτοποριακές ιδέες και η δράση του ήταν αυτή που καθόριζε το αποτέλεσμα. Ζώντας, όμως από κοντά την πραγματικότητα, διαπιστώσαμε ότι δεν θα μπορούσε να «σταθεί» σε αυτόν το σύλλογο ένα Διοικητικό Συμβούλιο υποτονικό, χωρίς ανησυχίες και χωρίς συνεχή δράση. Και ο λόγος, είχε να κάνει με τη φυσιογνωμία των ίδιων των μελών του, τα οποία και δυναμικά και απαιτητικά είναι. Τέτοιας «ποιότητας» μέλη, δεν θα επέτρεπαν να εκπροσωπούνται από ένα υποτονικό συμβούλιο.
Για όλους εμάς, που αποτελούμε την ομάδα ενημέρωσης του «ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ» η αίσθηση που αποκομίσαμε ήταν πρωτόγνωρη. Με ιδιαίτερη χαρά, διαπιστώσαμε ότι σ΄ ένα σύλλογο υπάρχει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό ενημερωμένων κυνηγών, με κατασταλαγμένες απόψεις, που ενδιαφέρονται σοβαρά για το μέλλον του κυνηγιού και παράλληλα έχουν τεκμηριωμένη άποψη να καταθέσουν.
Η παρουσία του κόσμου, στην εκδήλωση, ήταν τεράστια. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπήρξε σχεδόν καθολική συμμετοχή των εμπόρων και των εισαγωγέων κυνηγετικών ειδών, καθώς και εκπροσώπων των κυνοφιλικών ομίλων Θεσσαλονίκης. Επίσης, σημαντική ήταν η συμμετοχή συνδικαλιστών από την Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης.
Οι δραστηριότητες του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων, αναγνωρίζονται από τον κοινωνικό περίγυρο της συμπρωτεύουσας, αλλά και από όλους τους φορείς, με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις.
Η ακατάπαυστη δράση που επιδεικνύει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, μπορεί να είναι αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκούν στο Δ.Σ. τα μέλη του Συλλόγου, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι σωστοί χειρισμοί του Δ.Σ. -στα επιμέρους ζητήματα- φαίνεται ότι είναι καταλυτικοί, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αναδείξει τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων στους κορυφαίους Κυνηγετικούς Συλλόγους της χώρας.
Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Έργα για τη βελτίωση βιοτόπων, έκδοση περιοδικού, εκδηλώσεις, πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, αλλά και παράλληλα η σωστή προβολή των δράσεων αυτών, καθώς και η συνεχής ανάπτυξη καλών δημόσιων σχέσεων με τους τοπικούς φορείς, είναι το μυστικό της επιτυχίας. Ο Κ.Σ. Αμπελοκήπων, με τα όσα καταφέρνει και πραγματοποιεί στην περιοχή του, αλλά και τα τόσο δραστήρια μέλη του, δεν είναι μόνο ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση, αλλά είναι ο «ΑΣΟΣ» στο μανίκι του κυνηγίου.

Η εκδήλωση
Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Καλογεράκος, ο οποίος ξεκινώντας ευχαρίστησε τους συντελεστές του «ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ», τους επίσημους προσκεκλημένους, τους επαγγελματίες κυνηγετικών ειδών (κ.κ. Καρασαβίδη, Γεωργιάδη, Πετρίδη, Γεωργακάκη, Κύργια, Κάλφα, Ζαράλη),
τους Εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης (Περικλή Μπίρτσα, Όλγα Μασλαρινού.), το Δ.Σ. του Ομίλου Κούρτσχααρ Ελλάδος και τους εκπροσώπους του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν.
Στο σύντομο πρόλογό του, ο κ. Καλογεράκος έκανε μια επιγραμματική αναφορά στα θέματα που θα αναπτύσσονταν κατά την εκδήλωση και έδωσε το λόγο στον εκδότη του περιοδικού «Κυνηγεσία & Κυνοφιλία», κ. Νίκο Λελούδα.
Η πρώτη ενότητα εστιάστηκε στη σημασία της ενημέρωσης και στον ρόλο που διαδραματίζουν τα «κυνηγετικά» μέσα ενημέρωσης. Οι προτάσεις που ακούστηκαν μετά την προτροπή του ομιλητή, για το ποιες βελτιώσεις θα ήθελαν οι αναγνώστες να δουν στο περιοδικό, ήταν εύστοχες – ήδη, η συντακτική επιτροπή του περιοδικού βρίσκεται στη διαδικασία μελέτης για την εξεύρεση του τρόπου υλοποίησης τους.
Τα δύο κύρια θέματα, που αναδείχτηκαν από τη συνάντηση, αυτή ήταν:

- ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
- Την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ του καταλληλότερου καθεστώτος, για την ΚΑΤΟΧΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

Παρότι συζητήθηκαν αρκετά θέματα, τα δύο αυτά ζητήματα ξεχώρισαν και σχεδόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.
Αναφορικά, με το πρώτο θέμα, υπήρξε έντονη αντίδραση -από αρκετούς- τόσο για τους εκφραστές των αντικυνηγετικών ιδεών, όσο και για τους χαρακτηρισμούς που απευθύνουν για τους κυνηγούς -όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Παράλληλα, πολλά λέχθηκαν για τον τρόπο, που «χειρίζονται» οι αντικυνηγοί τα ΜΜΕ σε θέματα που αφορούν το κυνήγι.
Οι περισσότεροι κυνηγοί, ζήτησαν, οι χειρισμοί από την πλευρά των κυνηγών –γι αυτό το θέμα- να είναι πιο επιθετικοί και οργανωμένοι και να μην αφήνονται αυθαίρετες κατηγορίες και ύβρεις να αιωρούνται αναπάντητες. Συγκεκριμένα, στις τοποθετήσεις τους ο κ. Πολιτάνος είπε: «Επιτέλους δεν μπορούν να καταλάβουν ότι για όλα δεν φταιει ο κυνηγός;»
Ο κ. Καλογεράκος τόνισε ότι «θα πρέπει να είμαστε πάντοτε έτοιμοι και με σοβαρότητα να δίνουμε απαντήσεις και να μην αφήνουμε τον κάθε ένα να μας κατηγορεί». Ο κ. Πολυχρόνης είπε ότι «δεν θα πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδο εκείνων, οι οποίοι μη έχοντας κάτι ουσιαστικό να προτείνουν, απλά «βγαίνουν» και βρίζουν τους κυνηγούς».Ο κ. Βάτκαλης είπε: «Να συνεισφέρουμε οικονομικά για να διαφημιστούμε». Ο κ. Κουσίδης «ότι πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο για το τι προσφέρουν οι κυνηγοί».
Το συγκεκριμένο θέμα, πράγματι, πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο σοβαρού προβληματισμού, αφού είναι πια απόλυτη ανάγκη να υιοθετηθούν αποφάσεις, για την αντιμετώπιση του θέματος. Η δημόσια εικόνα του κυνηγού χρειάζεται βελτίωση και οι όποιες ενέργειες θα πρέπει να γίνουν από όλους τους φορείς, μεθοδικά και με βάθος χρόνου.
Για το τι ενέργειες έχει κάνει, ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο, κατά την οποία προέκυψε το θέμα με τους κύκνους, κλήθηκε να μιλήσει ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, κ. Περικλής Μπίρτσας, ο οποίος και ανέλυσε τις ενέργειες που έκανε η Ομοσπονδία καταλήγοντας ότι «εάν έγινε κάτι για τη σωτηρία των κύκνων, αυτό έγινε από την Ομοσπονδία και τους κυνηγετικούς συλλόγους της συμπρωτεύουσας».
Μεγάλη έμφαση, δόθηκε στην προβολή των δραστηριοτήτων των κυνηγετικών συλλόγων στα μη κυνηγετικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και στο θέμα της παροχής γνώσεων και ενημέρωσης των κυνηγών. Συγκεκριμένα, ο κ. Φραγκίδης είπε: «δύναμη είναι η γνώση». Πολλοί ομιλητές στη συνέχεια, για το θέμα αυτό τόνισαν ότι παρουσιάζει μεγάλες ελλείψεις.

Η αγορά των κυνηγετικών όπλων
Το δεύτερο, μεγάλο θέμα, ήταν τα «ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ», που το ανέπτυξε ο κ. Μηνάς Ιορδάνογλου. Αρκετοί ομιλητές, πρότειναν να υπάρξει διαχωρισμός, κατά την αγορά τους, έτσι ώστε κυνηγετικά όπλα να μην τα προμηθεύονται οι «μη κυνηγοί», αυτοί δηλαδή που τα αγοράζουν –κυρίως - για λόγους αυτοπροστασίας.
Για το συγκεκριμένο θέμα, «ακούστηκαν» πολλές και διαφορετικές απόψεις, όπως:
- να παίρνουν κυνηγετικά όπλα μόνον όσοι έχουν άδεια κυνηγίου
- να επιστρέψουμε στο σφράγισμα των κυνηγετικών όπλων
- να μην επιτρέψουμε το σφράγισμα όπλων, γιατί τότε θα φέρουμε την ακέραια την ευθύνη εάν κάτι γίνει με τέτοιου είδους όπλα
Για το συγκεκριμένο θέμα, αυτό που εμείς έχουμε προτείνει, είναι να γίνει μια συνάντηση των αρμόδιων φορέων, κατά την οποίαν θα συζητηθεί διεξοδικά το θέμα και θα κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις, έτσι ώστε να υπάρξουν σωστές αποφάσεις. Σε ότι αφορά, τα όπλα, συζητήθηκε και το θέμα των «ραβδωτών», ένα θέμα που έθεσε ο κ. Αναγνωστάκης.
Η εκδήλωση, τελικά, διήρκεσε περίπου πέντε ώρες και τέθηκαν αρκετά θέματα, τα οποία άμεσα ή έμμεσα αφορούσαν το κυνήγι, όπως :
- Την παράνομη υλοτόμηση, που καταστρέφει τα δάση, που αναφέρθηκε ο κ. Μανόλης Πέτρος
- Την ανάγκη ανάλυσης νομικών θεμάτων, που αφορούν το κυνήγι, που αναφέρθηκε ο κ. Καλαϊτζής.
- Την αναγκαιότητα ύπαρξης γραφείων «δημοσίων σχέσεων» σε όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους και πολύ περισσότερο στις Ομοσπονδίες, υπογράμμισε ο κ. Κουσίδης.
Επίσης, έγιναν αρκετές ερωτήσεις -τεχνικού περιεχομένου (για όπλα, βλητική), οι οποίες απαντήθηκαν από τον κ. Μπάμπη Αιγινήτη.
Παρότι, ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στα δύο μεγάλα θέματα, που προαναφέραμε, απαντήσεις δόθηκαν σε όλα σχεδόν τα ερωτήματα που διατύπωσε το ακροατήριο.
Η αναγκαιότητα, για την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων, εντοπίστηκε πριν ακόμη κλείσει η εκδήλωση.
Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Αμπελοκήπων δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξουν παρόμοιες εκδηλώσεις, με θέματα που αφορούν το κυνήγι.
Για εμάς, που αποτελούσαμε την ομάδα ενημέρωσης του «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ», κοινή διαπίστωση αποτέλεσε το γεγονός ότι το επίπεδο της συνάντησης ήταν πολύ υψηλό και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε την προσπάθεια την οποίαν κάνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια.
Σε ότι αφορά, τέλος, στη φιλοξενία αλλά και την εγκαρδιότητα του κόσμου, δεν βρίσκουμε τα κατάλληλα λόγια να την περιγράψουμε. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

Με την ευκαιρία, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την εταιρία ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. για τα αναψυκτικά που προσέφερε σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην χορηγό εταιρεία ΚΑΛΚΟ Ε.Π.Ε. για τη συνεχή στήριξη που μας παρέχει.
Φτάνοντας στο τέλος της ημερίδας πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε φορά, η κλήρωση των πλούσιων δώρων που πρόσφεραν ευγενικά οι εταιρείες ΚΑΛΚΟ Ε.Π.Ε., ΜΕΤΠΛΑΣΤ: ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ - ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΑΒΕΕ, ΤΟURIS Α.Ε., Ν. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., ΛΥΔΙΑ Ε.Π.Ε., STOKAS A.E., τα καταστήματα ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΥ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ, ΜΗΝΑ ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ & το τουριστικό γραφείο G. GAVIOTIS TOURS.

Τα δώρα που κληρώθηκαν, κέρδισαν οι εξής:
 Σεργιαλίδης Αποστ.: 3ημερη διαμονή 2 ατόμων στη Σύρο, προσφορά του τουριστικού γραφείου G. GAVIOTIS TOURS.
 Κοσκινάς Γεωρ.: 250 φυσίγγια Winchester, προσφορά της εταιρείας ΚΑΛΚΟ ΕΠΕ,
 Καλούμενος Βαγ.: 250 φυσίγγια Winchester, προσφορά της εταιρείας ΚΑΛΚΟ ΕΠΕ,
 Μαμάης Χρ.: ένα ζευγάρι μπότες Cheddite, προσφορά της εταιρείας ΜΕΤΠΛΑΣΤ: ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ - ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΑΒΕΕ
 Τσινός Αναστ.: 1 αεροβόλο πιστόλι Crosman, προσφορά της εταιρείας Ν. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ,
 Σώκος Χρ. : 1 κυνηγετικό γιλέκο Cheddite, προσφορά της εταιρείας ΜΕΤΠΛΑΣΤ: ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ - ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΑΒΕΕ
 Παυλίδης Δημ.: 1 κυνηγετικό γιλέκο ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ
 Βρητσίδης Κυρ. .: 1 κυνηγετικό γιλέκο ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ
 Κουκούλης Βασ.: 1 αδιάβροχο κυνηγίου από το κατάστημα ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ
 Οι κ.κ. Ανδρουτσόπουλος Θεοδ., Σταθοκωστόπουλος Ιωαν., Σιδηρόπουλος Αριστ., Σαλούκας Κων/νος, Λαϊδης ‘Αρης, Σερτζόγλου Παρ., Μπίρτσας Περ., Πατούνης, Ελευθερίου Γεωρ., Φωτιάδης Δημόκριτος: 2 κουτιά φυσίγγια R.C., προσφορά της εταιρείας ΜΕΤΠΛΑΣΤ - ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΑΒΕΕ,
 Οι κ.κ. Φραγγίδης Ιωαν., Ζυμάρης Παν., Γεωργιάδης Μιχ., Σούρδος Νικ., Κωνσταντίνου Γεωργ. : 2 κουτιά φυσίγγια JORDAN προσφορά του κ. ΜΗΝΑ ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ
 Οι κ.κ. Καρδάσης Πολύμερος, Αμπατζόγλου Αθαν., Ζαχαριάδης Παν., Μανταδάκης Αλέξ., Τσορλίνης Ευαγ. : 2 κουτιά φυσίγγια CHEVELOT προσφορά του κ. ΜΗΝΑ ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ
 Οι κ.κ. Καραμπαλης Αναστ., Θεολόγου Αγγ., Κυριακίδης Γεωρ., Ισπικούδης Κυρ., Βρούσιας Νικ., Κουκουβίνος Νικ. : 2 κουτιά φυσίγγια NOBEL SPORT προσφορά της εταιρίας TOURIS A.E.
 Οι κ.κ. Παπαδόπουλος Ιωαν., Ράμμος Χρ., Ποπαδόπουλος Γεωρ., Μάστορας Αποστ., Μάντης Χρ., Τσανταλίδης Χρ., Κόλλιας Πέτρος, Αγαπίδης Παντ. : 3κιλο ξηράς τροφής ROYAL CANIN προσφορά της εταιρείας ΛΥΔΙΑ Ε.Π.Ε.


Ο Κ.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ:

ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ      ΔΩΡΑ
ΑΦΟΙ ΜΠΕΚΑ:           Παντελόνι κυνηγίου «TOXOTIS»
ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ      Μπότες κυνηγίου
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      Γιλέκο/Μπότες ελαστικές/Θήκη όπλου/Σακίδιο
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ      Μπουφάν
ΖΑΡΑΛΗΣ ΜΕΝΙΟΣ      250 φυσίγγια PRINCE
ΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ      Μπουφάν/2 ζευγάρια άρβυλα/κυνηγετική φόρμα
ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ      3 κυνηγετικά γιλέκα
ΚΟΜΠΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ      Κυνηγετικό γιλέκο
ΚΥΡΓΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Α.Ε.Β.Ε.      ΜΑΒΕΡΙΚ τρίσφαιρη με κάνη 64 cm
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ      Αδιάβροχο παντελόνι κυνηγίου
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ      Αεροβόλο Κίνας/Βαφή κάνης
ΣΙΓΓΙΡΙΔΟΥ Κ. ΕΙΡΗΝΗ      2 σκυλοτροφές (20 + 15 kgr)
ΥΨΗΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      10 κουτιά φυσίγγια BABY MAGNUM

Α/      ΔΩΡΟ      ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ:      ΟΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΟΥ
1.      ΜΑΒΕΡΙΚ ΤΡΙΣΦΑΙΡΟ
(κάνη 64 cm)      ΚΥΡΓΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΕΒΕ      ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Ν.
2.      1 ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ      ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ      ΜΠΑΛΤΟΥΔΗΣ Π.
3.      1 ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ      ΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ      ΜΑΝΖΙΕΡΙ Β.
4.      1 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ      ΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ      ΛΑΡΟΣ Μ.
5.      1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΡΒΥΛΑ      ΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ      ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Θ.
6.      1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΡΒΥΛΑ      ΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι.
7.      1 ΓΙΛΕΚΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ      ΚΟΜΠΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ      ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Χ.
8.      1 ΓΙΛΕΚΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ      ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ      ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ Ν.
9.      1 ΓΙΛΕΚΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ      ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ      ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Δ.
10.      1 ΓΙΛΕΚΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ      ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ      ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.
11.      1 ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ      ΑΦΟΙ ΜΠΕΚΑ      ΒΑΤΚΑΛΗΣ Κ.
12.      1 ΓΙΛΕΚΟ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ      ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      ΛΑΝΤΖΑΣ Π.
13.      1 ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΚΙΔΙΟ      ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      ΜΑΣΤΟΡΑΣ Α.
14.      1 ΘΗΚΗ ΟΠΛΟΥ      ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      ΒΡΟΥΣΙΑΣ Ν.
15.      1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΠΟΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ      ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      ΖΥΜΑΡΗΣ Σ.
16.      1 ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ TOXOTIS      ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ      ΜΑΝΖΙΕΡΙ Χ.
17.      1 ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ      ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ      ΤΣΟΡΛΙΝΗΣ Ε.
18.      1 ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΙΝΑΣ      ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ      ΠΟΛΙΤΑΝΟΣ Α.
19.      1 ΒΑΦΗ ΚΑΝΗΣ      ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ      ΚΩΣΤΑΛΑΜΑΝΗΣ Σ.
20.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ PRINCE      ΖΑΡΑΛΗΣ ΜΕΝΙΟΣ      ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
21.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ PRINCE      ΖΑΡΑΛΗΣ ΜΕΝΙΟΣ      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.
22.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ PRINCE      ΖΑΡΑΛΗΣ ΜΕΝΙΟΣ      ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ Ι.
23.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ PRINCE      ΖΑΡΑΛΗΣ ΜΕΝΙΟΣ      ΤΣΙΝΟΣ Α.
24.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ PRINCE      ΖΑΡΑΛΗΣ ΜΕΝΙΟΣ      ΤΣΑΝΤΑΛΙΔΗΣ Χ.
25.      ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 20 kgr      ΣΙΓΓΙΡΙΔΟΥ Κ. ΕΙΡΗΝΗ      ΚΕΛΔΑΗΣ Ι.
26.      ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 15 kgr      ΣΙΓΓΙΡΙΔΟΥ Κ. ΕΙΡΗΝΗ      ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Η.
27.      1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΠΟΤΕΣ      ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ      ΡΑΜΟΣ Χ.
28.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ BABY MAGNUM      ΥΨΗΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      ΦΩΤΙΑΔΗΣ Δ.
29.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ BABY MAGNUM      ΥΨΗΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      ΛΑΙΔΗΣ Α.
30.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ BABY MAGNUM      ΥΨΗΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Κ.
31.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ BABY MAGNUM      ΥΨΗΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      ΜΑΥΡΙΔΗΣ Κ.
32.      2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ BABY MAGNUM      ΥΨΗΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      ΜΑΣΤΟΡΑΣ Γ.©  Απαγορεύεται η αναδημοσίευση στο διαδίκτυο και σε κάθε έντυπο χωρίς την άδεια του εκδότη.